top of page

Méliès International Festivals Federation verwelkomt Ramaskrik en Offscreen als nieuwe leden.


RAMASKRIK FILM FESTIVAL (c) RAMASKRIK


De Méliès International Festivals Federation (MIFF) verwelkomt het Ramaskrik Film Festival (Oppdal-Noorwegen) en het Offscreen Film Festival (Brussel-België) als nieuwe leden. Fantaspoa, het Internationale Fantastische Film Festival van Porto Alegre - een voormalig ondersteunend lid, wordt vanaf nu competitief lid waardoor ze een Méliès d'argent competitie mogen organiseren.


Fantaspoa en Ramaskrik zullen dus vanaf volgend jaar de Méliès d'argent competitie voor de beste Europese fantastische kortfilm organiseren.


Ben je benieuwd naar Ramaskrik en het Offscreen Film Festival? Dan stellen we jou graag deze festivals voor.


Ramaskrik is een horrorfilmfestival in de bergen van Centraal-Noorwegen. Tegen de

achtergrond van torenhoge bergtoppen die bekend staan om "trollen", schapen en muskusossen, creëren ze de perfecte sfeer voor het vertonen van internationale genrefilms, hoogtepunten uit het festivalcircuit, Noorse premières, korte films en work-in-progress sessies. Ramaskrik onderscheidt zich door de unieke locatie. Zodra je aankomt, word je ondergedompeld in de festivalervaring tot je vertrekt - een gevoel van gemeenschap die zowel het publiek als de uitgenodigde filmgasten waarderen.


Het Offscreen Film Festival is reeds jarenlang een Razor Reel Friend. Jaarlijks presenteren ze een reis van drie weken door het B tot Z cultfilmlandschap. Voor sappige pulp films, cutting-edge en zeldzame curiosa ben je aan het juiste adres bij het Offscreen Film Festival. Naast cultfilm is Offscreen ook gespecialiseerd in thematische en retrospectieve programmering. Het festival vindt elk jaar plaats in maart in Brussel.1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page