top of page

flanders film fest 2023

Razor Reel

ZAAL 1

 15.30 

 18.00 

 20.00

 22.15

ZAAL 2

 13.30 

 15.30 

 18.00 

 20.00 

 22.15  

Shorts2
Photo 4 Multi_Eye_Ash_2.jpg

KORTFILMBLOK JUST SHORTS #2

GRATIS TOEGANG

'Mantra' • Stef Meyer & Pascal Bourelier • Frankrijk • Horror, Scifi • 17 minuten

'Spoor' • Sunita Soliar & Statten Roeg • Verenigd Koninkrijk • Horror • 15 minuten

'Night of the Bride' • Virat Pal • India • Horror • 7 minuten

'Treshold' • Javier Carneros Lorenzo • Spanje • Horror • 16 minuten

1007612-the-seeding-0-230-0-345-crop.jpeg

THE SEEDING

Barnaby Clay — VS — 2023 — 1.34u

Fotograaf Wyndham Stone is aan de slag in de woestijn wanneer hij plots een verloren gelopen kind ontmoet. De jongen denkt te weten waar zijn ouders zijn en leidt Wyndham steeds verder weg de woestenij in. Opeens is de knul verdwenen en doolt onze man nog alleen in het donker rond. Gelukkig treft hij in een krater een huis aan om de nacht door te brengen.

Seeding
WOLF CHILD_POSTER.jpeg

WOLF CHILD

Frederico Serra — Portugal — 2022 — 1.20u

In een Portugees dorpje aan de rand van een bos gelooft men nog in de mythe van het wolvenkind. Een kind dat wordt verwekt bij volle maan en later, na een transformatie, dood en verderf zal zaaien. João is zo’n jongen. Als kind wordt hij verstoten en gepest door de dorpelingen, maar in het midden van alle haat raakt hij bevriend met een jonge heks.

Wolf Child
ESCAPE_POSTER.jpeg

ESCAPE (WERELDPREMIÈRE)

Howard J. Ford — UK — 2023 — 1.33u

Tien knappe vrouwen zijn ten prooi gevallen van een gewelddadigde criminele bende die van hen seksslavinnen wil maken. Ze werden gekidnapt tijdens een zomerse vakantie en zitten ver van de bewoonde wereld te wachten om verscheept te worden naar een overzeese klant. Een moedige verpleegster en een pittige danseres bedenken een ontspanningsplan en gooien alles in de strijd om niet alleen uit de handen van de smokkelaars, maar ook uit die verdomde woestijn te ontsnappen...

Esscape
Photo 2 Lord_C_1_46_of_163.jpg

LORD CURZON KI HAVELI

Anshuman Jha — India & UK — 2023 — 1.37u

Vier ingeweken Indiërs ontmoeten elkaar voor een etentje bij Rohit thuis, in zijn nogal afgelegen, maar mooie villa net buiten Londen. Ira en Sanya kennen elkaar, de heren zijn totale vreemden voor elkaar. Rohit lijkt nogal een frivole jongeman te zijn, een bon vivant, zeg maar. Basuki, de echtgenoot van Ira, is dan weer een stijve hark. Om het ijs te breken vraagt Basuki naar de mooie koffer die in de living staat, waarop Rohit prompt antwoordt dat er een lijk in zit.

Lord Curzon
BROOKLYN 45_POSTER.jpeg

BROOKLYN 45

Ted Geoghegan — US — 2022 — 1.32u

December 1945. Vijf oorlogsveteranen komen op een ijskoude avond samen in het statige salon van een herenhuis te Brooklyn. Ze komen met de intentie om de gastheer te troosten bij het recente verlies van zijn vrouw, maar de meester des huizes heeft andere plannen.

Brooklyn
ALL YOU NEED IS BLOOD_POSTER.jpeg

ALL YOU NEED IS BLOOD

Bucky Le Boeuf & Cooper Roberts — US — 2023 — 1.40u

Een piepkleine, pikzwarte meteoor is neergestort in de achtertuin van de 16-jarige Bucky Le Boeuf en maakt al snel een eerste slachtoffer. Een geluk bij het ongeluk eigenlijk, want Bucky en zijn trouwe sidekick Vish waren net hun kunstzinnige drama aan het herwerken tot een horrorfilm.

All You Need
MINORE_POSTER.jpeg

MINORE

Konstantinos Koutsoliotas — Griekenland — 2023 — 1.51u

William, gekleed in een klassiek blauw-wit matrozenpak en met het onheilspellende Miskatonia op zijn pet, is in Griekenland aangemeerd op zoek naar zijn vader die hem 20 jaar geleden verliet. Als bij toeval komt hij in contact met een groepje zonderlinge figuren die proberen uit te vissen waarom het stadje wordt getroffen door de ene vreemde gebeurtenis na de andere. Schuilt er iets sinisters in de baai? Met William voorop trekken onze helden ten strijde.

Minore
THE BARN 2_POSTER.webp

THE BARN • PART II

Justin M. Seaman — US — 2023 — 1.34u

Enkele jaren na de onfortuinlijke gebeurtenissen uit ‘The Barn’ heft men eindelijk het verbod op Halloweenparty’s op in Helen’s Valley. De meiden van de studentenclub Gamma Tau Psi springen meteen op de kar en bouwen hun verblijf om tot een spookhuis met alles erop en eraan.

Barn 2
bottom of page