top of page

flanders film fest 2023

Razor Reel

ZAAL 1

ZAAL 2

 18.00 

 20.00 

 22.15 

 20.00 

 

MV5BYWUyMDMxNzQtMzk4My00NDUxLTkwYzAtZTYwMGY1YmNiN2I0XkEyXkFqcGdeQXVyMTY4MzYzNTg4._V1_.jpg

RESTORE POINT

Robert Hloz— Tsjechië, Slovakije, Polen, Servië 

— 2023 — 1.51u

Het is 2041, de sociale en economische ongelijkheid is nog groter geworden en heeft de wereld aan de rand van de afgrond gebracht. De wetenschappers hebben wel een spectaculaire doorbraak bereikt: als je minstens elke 48 uur een back-up van je hersenen maakt, dan kan men je bij een gewelddadige dood terug tot leven wekken. Deze technologie biedt een jonge en ambitieuze politiedetective ook de mogelijkheid om te achterhalen wat er precies gebeurd is met een vermoord echtpaar, al zijn er meerdere partijen die de waarheid liever niet aan het licht willen brengen. 

Pusscake
DREAM.jpeg

DREAM SCENARIO

Kristoffer Borgli — USA — 2023 — 1.40u

Het leven van de ongelukkige familieman Paul Matthews (Nicolas Cage) wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer miljoenen wildvreemden hem ’s nachts in hun dromen zien verschijnen. Het wordt zelfs nog erger wanneer die dromen de vorm van nachtmerries aannemen en Paul zich door zijn onverwachte sterrenstatus in allerlei bochten moet wringen om zichzelf en zijn gezin te beschermen.  

Evil Seed
Poster 63a51eb333-poster.jpg

PURGATORY JACK

Brett M. Butler, Jason G. Butler  — USA

 — 2023 — 1.41u

Purgatory, ofwel het Vagevuur, is echt een hellhole, een gevaarlijke en troosteloze plaats bevolkt door criminelen en verschoppelingen met af en toe een verdwaalde ziel ertussen. Jack Marlin, een voormalig muzikant die nu als privédetective aan de slag is, heeft er zich op een kersverse zaak geworpen. Hij wil nieuwkomer Viv Vacious, een punkpopster die een overdosis nam, helpen om haar moeder die 20 jaar eerder zelfmoord pleegde, terug te vinden. Geen simpele opdracht in een wereldje vol misdaad, samenzweringen en met bloed als de ultieme drug. 

TERRIIER
rbGdOCk4cBVqMbx55J53sLjXj7I.jpg

BEST WISHES TO ALL

Yûta Shimotsu  — Japan — 2023 — 1.23u

Een studente verpleegkunde gaat op bezoek bij haar grootouders op de boerenbuiten. Of het nu komt door hun ouderdom of omdat ze hen al lang niet meer heeft gezien, ze gedragen zich in elk geval bijzonder vreemd. Het ene moment zijn ze overdreven gelukkig, om daarna de vreemdste geluiden te maken of bewegingloos naar het plafond te staren. Reden genoeg voor onze protagoniste om op ontdekking te gaan. Welk geheim schuilt er achter de bewuste gesloten deur? En komt de waarheid komt haar eigen geluk wel ten goede? 

FEED M
bottom of page