top of page

Niet geschikt voor arachnofoben: de trailer van Sting

Bijgewerkt op: 18 feb.

Deze lente zal het in de bioscopen krioelen van de spinnen, niet in de zalen zelf, maar wel op het witte doek. Sting van schrijver/regisseur Kiah Roache-Turner gaat daarvoor zorgen.


De beestjes uit de eerste trailer ogen in elk geval al behoorlijk creepy. Niet verwonderlijk als je weet dat de vijfvoudige Oscarwinnaars van Weta Workshop, onderleiding van Richard Taylor, instaan voor de practical effects.


In Sting valt op een koude, stormachtige nacht in New York City een mysterieus object uit de lucht. Het is een ei waaruit een vreemde kleine spin tevoorschijn komt. Het creatuur wordt ontdekt door Charlotte (Alyla Browne), een rebelse 12-jarige meisje geobsedeerd door stripboeken. Ondanks verwoede pogingen van haar stiefvader Ethan om een band met haar te krijgen via hun gezamenlijke stripcreatie Fang Girl, voelt Charlotte zich geïsoleerd. Haar moeder en Ethan zijn afgeleid door hun nieuwe baby en hebben het moeilijk, waardoor Charlotte zich verbonden voelt met de spin. Ze houdt het als een geheim huisdier en noemt het Sting.


Naarmate Charlotte's fascinatie voor Sting toeneemt, groeit ook zijn omvang. In een monsterlijk tempo wordt hij groot en neemt ook Sting's lust naar bloed toe. Huisdieren van buren beginnen te verdwijnen, daarna de buren zelf. Al snel realiseren Charlotte's familie en de excentrieke personages van het gebouw zich dat ze allemaal gevangen zitten, opgejaagd door een vraatzuchtige, enorm gegroeide spin met een voorliefde voor mensenvlees... en Charlotte is de enige die weet hoe ze het kan stoppen.43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page