top of page

WAAR IS HET FILMFESTIVAL?

Het filmfestival vindt plaats in de gebouwen van het Sint-Lodewijkscollege in Brugge.

Het adres is: Magdalenastraat 30, 8200 Brugge.

Ingang via de voorkant van het schoolgebouw.

HOE GERAAK IK DAAR?

Het filmfestival is vlot bereikbaar. Met de fiets komen is goed voor het milieu én voor de beentjes. Er zijn voldoende plaatsen voorzien om de fiets veilig achter te laten voor de deur. Ook kunnen de fietsen op de speelplaats gestald worden (ingang links via de poort).

Met het openbaar vervoer komen is niet enkel slim, het is ook gemakkelijk. Vanaf station Brugge vind je het festival op acht minuten wandelen. Er rijden ook stadsbussen: lijnen 5, 15, 52, 53, 54, 55 en 89 stoppen meermaals per dag.

Met de auto is het best dat je de gps instelt op het bovenstaande adres. Er is parkeergelegenheid voor de deur, alsook op de speelplaats van de school (ingang links via de poort). Op straat parkeren kan ook, maar daarbij dien je een blauwe parkeerschijf te leggen en daar kan je maximaal vier uur parkeren.

WAT KOST EEN TICKET?

Er zijn verschillende soorten tickets:

  • Een standaard filmticket: € 9,00 (Zaal 1) / € 7,00 (Discovery Room)

  • Filmticket voor openingsfilm mét birthday party: € 12,00

  • Combipass (5 films naar keuze, behalve openingsfilm): € 40,00

  • Abonnement (voor het gehele festival): € 85,00

Tickets zijn binnenkort online te koop, of tijdens het festival in de foyer.

KAN IK IETS ETEN EN DRINKEN BIJ JULLIE?

Absoluut! Om het festival te kunnen blijven organiseren, staan we eigen drank en eten niet toe. We openen van voor de eerste tot na de laatste film telkens ons festivalcafé, waar je aan democratische prijzen een drankje kan nuttigen (of meerdere?). Ook bieden we enkele snacks ook, naast de volwaardige maaltijden die we iedere dag vers en met veel liefde bereiden. Een simpele spaghetti, een croque uit het vuistje of meteen de Razor Reel Burger proberen? Laat het smaken!

KAN IK HELPEN TIJDENS HET FESTIVAL?

Dat kan zeker! We zoeken ieder jaar weer gemotiveerde vrijwilligers, die ons helpen aan de kassa, bij het onthaal, in de keuken en achter de bar. Je komt terecht in een fantastische crew en je ziet het festival achter de schermen ook eens. Je vindt hier alle informatie.

KAN IK ADVERTEREN OF SPONSOREN?

Steun is altijd welkom in vele vormen. Neem contact op met onze communicatiedienst via press@razorreel.com.

IK HEB TOCH NOG EEN VRAAGJE...

Geen enkel probleem, stel je vraag via ons contactformulier!

bottom of page