top of page

Wist je dat . . .

Bijgewerkt op: 19 dec. 2023

…er aan het eerste jaar Razor Reel meer dan één jaar voorbereiding nodig was.   De fundamenten werden gelegd tijdens een avondje BIFFF in 2007 maar pas in oktober 2008 was het eerste festival een feit.

 

…het niet altijd een pretje is om gasten over de vloer te hebben. Zo klokten we net niet af op het avondnieuws toen Paco Plaza een kaars liet branden op z’n hotelkamer, in slaap viel en dat terwijl de kaars rustig verder brandde, inclusief het nachtkastje.

 

…er ook heel fijne momenten zijn met gasten, zoals de veel te lieve en zeer charmante Robin Hardy die ondertussen overleden is.  Hij was bij ons om The Wicker Tree voor te stellen, die toch net iets minder iconisch was dan de man zelf.

 

…dat we ondanks een jaar voorbereiden aan het eerste festival, waarbij we alles in kannen en kruiken hadden we totaal vergeten waren om te kijken voor een projectionist voor onze films.

 

…Razor Reel voor iedereen van ons nog steeds een hobby en passie is, niemand van ons betaald wordt voor dit werk en we allemaal "goe zot" zijn dus.

 

… de eerste film die we speelden op het eerste festival Roman was van Angela Bettis met ondermeer Lucky McKee. Dit was op woensdag 29 oktober 2008 om 20u in de Biekorf.

  

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page