top of page

Stewart en Isaac zetten hun tanden in nieuwe Cosmatos

Kristen Stewart en Oscar Isaac gaan de hoofdrollen vertolken in de vampierenthriller Flesh of the Gods van regisseur Panos Cosmatos (Mandy). Isaac en Stewart zullen Raoul en Alex spelen, een getrouwd stel dat in het L.A. uit de jaren '80 elke avond afdaalt van hun luxueuze appartement in het nachtelijk leven. Wanneer ze het pad kruisen van de mysterieuze en raadselachtige Nameless en haarfeestende kliek, worden Raoul en Alex verleid tot een glamoureuze, surrealistische wereld van hedonisme, sensatie en geweld.


De film is geschreven door Andrew Kevin Walker (Se7en) op basis van een verhaal van Cosmatos en Walker. Stewart werd genomineerd voor een Oscar voor Spencer en speelde onlangs in Love Lies Bleeding van Rose Glass, die in maart werd uitgebracht door A24. Oscar Isaac is bezig aan Guillermo Del Toro's Frankenstein en heeft net Spider-Man: Across The Spider-Verse, Moon Knight en Dune achter de rug.

Regisseur Panos Cosmatos is vooral bekend van de psychedelische wraakthriller Mandy met Nicolas Cage in de hoofdrol, die in première ging op Sundance en daarna in Cannes draaide.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page