top of page

SCREAM-7 MOET OP ZOEK NAAR NIEUWE REGISSEUR

Scream 7 heeft zijn regisseur verloren. Het aankomende vervolg, dat zou worden geregisseerd door Happy Death Day en Freaky-regisseur , heeft te kampen gehad met al heel wat problemen.

Melissa Barrera, die te zien was in de vorige twee delen in de franchise, werd ontslagen van het project nadat ze berichten op sociale media had gedeeld waarin ze de inwoners van Palestina steunde tijdens de oorlog tussen Israël en Hamas, een beslissing van de studio die meer dan 1.000 verschillende artiesten in een verklaring hebben veroordeeld. Nadat het nieuws bekend werd, werd ook bekend dat haar tegenspeelster Jenna Ortega niet zou terugkeren vanwege een salarisconflict.

Landon onthult dat hij “weken geleden formeel uit het project stapte” en dat zijn “hart brak voor iedereen die erbij betrokken was”. Hoewel hij “vereerd was om ook maar een kort moment mee te werken hoopt hij dat Cravens nalatenschap gedijt en boven het geroezemoes van een verdeelde wereld uitstijgt”.

Landon werd oorspronkelijk binnengehaald om regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett te vervangen, die de vorige twee films in de franchise onder hun hoede hadden. Scenarioschrijvers James Vanderbilt en Guy Busick zijn nog steeds van de partij om het herziene scenario voor Landon’s versie van de film te schrijven, maar het is onduidelijk waar het verhaal naartoe gaat.

コメント


bottom of page