top of page

MIKE FLANAGAN TEKENT VOOR EXORCIST: DECEIVER

Mike Flanagan, die onlangs zijn 11e speelfilm The Life of Chuck afrondde, gaat de volgende twee Exorcist-films regisseren, waaronder Exorcist: Deceiver. Er wordt gezegd dat Flanagan volledige creatieve vrijheid heeft voor dit volgende hoofdstuk in de franchise. Dat is logisch. Vorig jaar hield filmmaker David Gordon Green het voor gezien en besloot om voor een paar indies te tekenen.

Na de slechte ontvangst van Exorcist: Believer, waren er berichten dat er een creatieve heroverweging zou worden gedaan voor de volgende twee films.

Blumhouse is Universal nog twee Exorcist-films "schuldig". De studio betaalde 400 miljoen dollar voor de rechten van de franchise. Exorcist: Believer werd door zowel critici als het publiek de grond ingeboord en bracht uiteindelijk slechts 136 miljoen dollar op.


Flanagans laatste film was Doctor Sleep uit 2019, gebaseerd op Stephen Kings opvolger van The Shining. De filmmaker wordt gerespecteerd binnen het horrorgenre, omdat hij ook Oculus Hush en Gerald's Game heeft geregisseerd. Zijn succesvolle televisieproducties omvatten The Haunting of Hill House en The Fall of the House of Usher voor Netflix.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page