top of page

Let's Smile! A Smile can brighten the darkest day!

Bijgewerkt op: 19 dec. 2023


THE SMILE (c) ERIK VAN SCHAAIK


Tijdens het voorbije Razor Reel Flanders Film Fest ging "The Smile" met de Méliès d'Argent lopen! Daarmee is deze fantastische kortfilm onze inzending voor de Méliès d'Or die uitgereikt wordt tijdens het Sitges Fantastic Film Festival in oktober 2024.


"The Smile" is een verhaal over schoonheid en gruwel, over de knarsende verhouding tussen dieren en mensen. Het is een fantastische documentaire over het leven en de ondergang van Knud Dendermonde, de wereldberoemde vrouwenverslindende krokodil, tevens horrorfilmacteur, die we allemaal kennen als "The Smile".


Als kijker volg je elke stap van Knuds heftige leven, van zijn geboorte in Rotterdam Blijdorp tot aan zijn dramatische ondergang. Er zijn interviews, filmtrailers, clips en unieke beelden van achter de schermen. En eindelijk krijgt de kijker de schokkende waarheid te horen over wat er écht is gebeurd!


"The Smile" is onze welverdiende Méliès d'Argent winnaar! En goed nieuws want deze fantastische kortfilm is bezig aan een triomftocht langs de internationale festivals met volgende upcoming screenings:


  • 6-10 augustus, 2024 - Short film festival Bludenz (Austria) - Genomineerd voor de Golden Bloody Unicorn

  • 14 januari, 2024 - Los Angeles CineFest (USA)

  • 10 december, 2023 - Volkshotel Amsterdam (Netherlands)

  • 7 december, 2023 - New York City Horror Film Festival (USA)


Proficiat aan regisseur Erik Van Schaaik!


Wil je nog even meegenieten van "The Smile"? Dan verwennen we je graag met een teaser.


Let's Smile!THE SMILE (c) ERIK VAN SCHAAIK8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page