top of page

GUILLERMO DEL TORO KIEST JACOB ELORDI ALS FRANKENSTEIN’S MONSTER

Jacob Elordi, Christoph Waltz, Felix Kammerer, Lars Mikkelsen, David Bradley en Christian Convery maken deel uit van de ensemblecast in Guillermo del Toro's Frankenstein op Netflix. Elordi zal het iconische monster spelen en vervangt Andrew Garfield, die uitviel door uitstel van de staking, wat leidde tot planningsconflicten.

Deadline bracht vorig jaar het nieuws dat Oscar Isaac, die Victor Frankenstein zal vertolken, en Mia Goth de hoofdrollen in de film zullen spelen. Del Toro is al enige tijd bezig met het ontwikkelen van het Frankenstein-project en wilde al lang een film maken waarin het iconische verhaal centraal zou staan.

Elordi heeft het druk gehad. Zo vertolkte hij in Saltburn de hoofdrol tegenover Barry Keoghan. Hij speelde ook Elvis Presley in A24's Priscilla geregisseerd door Sofia Coppola. Mikkelsen is een bekend gezicht bij Netflix, want hij was onlangs nog te zien in de serie The Witcher van de streamer. Bradley is een vaste klant van del Toro, die onlangs zijn stem gaf in de Oscarwinnende animatiefilm Pinocchio van de regisseur.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page