top of page

Eerste trailer voor The Crow

Bekijk hier de eerste beelden van The Crow, gebaseerd op het verhaal uit de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O’Barr. Vanaf 5 juni zal deze hedendaagse remake van het geliefde verhaal te zien zijn in de bioscoop.


Bill Skarsgård speelt de iconische rol van The Crow in deze moderne herinterpretatie. Soulmates Eric Draven (Skarsgård) en Shelly Webster (FKA Twigs) worden op brute wijze vermoord doordat de demonen uit haar duistere verleden hen inhalen. Als Eric de kans krijgt om zijn ware liefde te wreken door zichzelf op te offeren, gaat hij op zoek naar hun moordenaars. Hierbij zal hij de werelden van de levenden en de doden moeten doorkruisen om wraak te nemen.


Bill Skarsgård heeft zichzelf bewezen in prominente filmtitels zoals It, It Chapter Two, John Wick: Chapter 4 en Barbarian. FKA Twigs, een bekende Britse zangeres, heeft eerder haar acteertalent getoond in films zoals Honey Boy. Daarnaast speelt Danny Huston een belangrijke rol in de film. Huston is bekend van films als X-Men Origins: Wolverine en Wonder Woman.


De film is van regisseur Rupert Sanders, bekend van Snow White and the Huntsman en Ghost in the Shell.
12 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page