top of page

Eerste trailer Oz Perkins' Longlegs

Een eerste trailer van Oz Perkins (The Blackcoat's Daughter, Gretel and Hansel) ' aankomende horrorfilm Longlegs is vrijgegeven. Nicolas Cage zal in de film de rol van een seriemoordenaar vertolken en wordt opgejaagd door een FBI-agente in het gedaante van Maika Monroe. Longlegs wordt omschreven als "in de stijl van klassieke psychologische thrillers uit Hollywood."


De eerste mysterieuze beelden brengen een verontrustende sfeer met zich mee. Ze onthullen nog niet veel, maar we zien we verschillende flitsen van Maika Monroe als FBI-agente Lee Harker, een glimps van een boek dat de Negen Cirkels van de Hel verkent, en zelfs een persoon die van achteren met een bijl wordt gedood. Longlegs is hoedanook een titel die bovenaan onze watchlist voor 2024 prijkt en wordt op 10 juli in de Belgische zalen verwacht.


In de film is "FBI-agent Lee Harker (Monroe) een getalenteerde nieuwkomer toegewezen aan de onopgeloste zaak van een ongrijpbare seriemoordenaar (Cage). Terwijl de zaak complexe wendingen neemt en bewijs van het occulte aan het licht komt, ontdekt Harker een persoonlijke connectie met de meedogenloze moordenaar en moet ze in een race tegen de klok proberen hem te stoppen voordat hij opnieuw het leven eist van een onschuldige familie."
19 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page