top of page

DARIO ARGENTO EN FRANCO NERO IN INTERACTIEVE THRILLER

Dario Argento en Franco Nero zijn toegevoegd aan de cast van interactieve horrorfilm The Run van Paul Raschid.


The Run is opgenomen in Noord-Italië . Het verhaal volgt een beroemde fitness influencer die wordt opgejaagd door een aantal mysterieuze would-be moordenaars. Het interactieve karakter van het project betekent dat kijkers kunnen kiezen wie er leeft en wie er sterft.

Dario Argento is een legendarische horrorregisseur die vooral bekend is van horrorklassiekers als Tenebrae, Suspiria, Deep Red en Phenomena. Dit jaar verscheen de documentaire Dario Argento Panico over zijn carrière. Zijn meest recente regiecredit was Dark Glasses uit 2022 voor Shudder.


Franco Nero is dan weer een Italiaanse acteur die in meer dan 200 films heeft gespeeld. In zijn lange carrière speelde hij in verschillende genres, maar hij is het meest bekend van westerns. Zijn credits zijn onder andere Django, Django Unchained, Cars 2, John Wick 2, White Fang, Die Hard 2, Massacre Time en The Pope’s Exorcist.


De Britse filmmaker Paul Raschid maakte eerder al interactieve films zoals de thriller The Gallery met twee tijdlijnen, de sci-fi The Complex en de romcom Five Dates.


In The Run spelen ook Roxanne McKee (Game of Thrones, Hercules, Strike Back) en George Blagden (Vikings, Black Mirror, Versailles) de hoofdrollen. De cast wordt bestaat verder uit Fabio Testi (Once a Time in the West, Letters to Juliet), Jamie Ward (His Dark Materials, Tyrant), Jemma Donovan (Neighbours, Spotless) en Katia Ricciarelli (Un Passo Dal Cielo, Come una Madre).

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page