top of page

Bijna Offscreen: Join the Cult!

Van 6 tot en met 24 maart 2024 vindt in Cinema Nova, Cinematek, Cinema Ritcs,...de 17de editie van het Offscreen Film Festival plaats.


Het Offscreen Film Festival is een filmfestival voor liefhebbers van niet-alledaagse en ongewone cinema. De 17de editie spitst zich opnieuw toe op onafhankelijke filmmakers, klassieke cultfilms en minder bekende genres uit de hele wereld.


Openen doet het Offscreen Film Festival met "Chiennes De Vie" (Xavier Seron).


(c) CHIENNES DE VIE


Een man denkt dat zijn chihuahua hem probeert te vermoorden. Een topmodel is er het hart van in als haar verwende viervoeter wordt overreden. Een bewaker van een supermarkt moet kiezen tussen de nieuwe vriendin en zijn geliefde Border Collie. Drie tragikomische kronieken over mensen en hun honden, doordrenkt van gortdroge Belgische humor.


Vertoning: 6 maart 2024 - 18u30 & 21u30 - Cinema Nova


Tevens op het programma: de Razor Reel Approved film "Embryo Larva Butterfly" (Kyros Papavassiliou).


(c) EMBRYO LARVA BUTTERFLY


Penelope en Isidoros weten nooit of ze zullen wakker worden in het verleden, het heden of de toekomst. Kan het Ministerie van Verloren Tijd hen helpen bij het bijhouden van hun niet-lineaire relatie? Een scifi romance krijgt een lyrische Griekse Weird Wave-behandeling en mondt uit in een ontroerende meditatie over liefde, leven en herinneringen.


Vertoning: 7 maart 2024 - 19u00 - Cinema Nova


Ben je fan van Kazuhiko Hasegawa? Of wil je het werk van deze Japanse regisseur ontdekken? Dan is het Offscreen Film Festival "the place to be" want het Offscreen Film Festival brengt een hommage aan de nu 78-jarige Hasegawa met films als "The Youth Killer", "The Man Who Stole the Sun" en "Evil Dead Trap" op het programma.


(c) THE MAN WHO STOLE THE SUN


Kortom, heel wat te beleven tijdens het Offscreen Film Festival.

Volledige programma: www.offscreen.be


Zoals hierboven vermeld, hebben we een Razor Reel crush voor de film "Embryo Larva Butterfly". Wil je deze Razor Reel Approved film zien tijdens het Offscreen Film Festival? Neem dan zeker deel aan onze wedstrijd want in samenwerking met het Offscreen Film Festival mogen wij 5 duo-tickets wegschenken voor de vertoning van "Embryo Larva Butterfly" op 7 maart 2024 om 19u00.


Deelnemen is simpel: schrijf in comment van dit nieuwsbericht, waarom je deze film graag zou willen zien tijdens het Offscreen Film Festival! De winnaars worden bekend gemaakt op 3 maart 2024.


Alvast tot Offscreen! Join the Cult!35 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1件のコメント


Nils Rauwoens
Nils Rauwoens
2月18日

Wie houdt er nu niet van de Greek Weird Wave?

いいね!
bottom of page