top of page

BIFFF maakt First Wave aan titels bekendVan 9 tot en met 21 april 2024 vindt te Brussel Expo de 42e editie van het BIFFF plaats. Het BIFFF is dé place to be voor spectaculaire horror-, scifi-, fantasy- en cultfilms.


Razor Reel kijkt alvast enorm uit naar het BIFFF en wij delen graag hun First Wave aan titels!


Alvast op het programma:


STEPPENWOLF (Adіlkhan Yerzhanov)

Tamara zoekt haar vermiste zoon in een gewelddadige stad. Ze huurt een moreel twijfelachtige ex-detective in om hem te vinden. Zijn methoden zijn wreed, maar ze is vastbesloten haar zoon te vinden, koste wat het kost.


Wat is de laatste keer dat een film je volledig overrompelde? We kunnen alleen maar zeggen dat deze Steppenwolf een felle cinematografische uppercut geeft. Dus bereid je voor om van je sokken geslagen te worden!RIVER (Junta Yamaguchi)

Het nieuwste tijdavontuur van het team achter BEYOND THE INFINITE TWO MINUTES.


De honderd jaar oude Fujiya herberg staat in de rustige streek van Kyoto. Mikoto staat voor de Kibune-rivier aan de achterkant van de herberg als ze weer aan het werk wordt geroepen. Maar twee minuten later staat ze weer bij de rivier. De hele herberg lijkt vast te zitten in een tijdlus!KIDNAPPING INC (Bruno Mourral)

Als ontvoering een Haïtiaanse nationale sport is geworden, dan zijn deze twee stuntelende criminelen zeker gediskwalificeerd. Een supersnelle zwarte komedie op het kruispunt van PULP FICTION en CITY OF GOD.INTERSTATE (Jean-Luc Herbulot)

Na DEALER en SALOUM neemt Herbulot ons mee op een nachtmerrieachtige rit door de Belgische Ardennen met Joey Starr en Asia Argento in glansrollen! Een wereldpremière op BIFFF.Wij kijken alvast uit naar het volledige BIFFF programma. Jij?

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page