top of page

DRAGON BALL Z: THE RESURRECTION OF F

Alternatieve titels: Dragon Ball Z: Resurrection 'F' / Dragon Ball Z: Resurrection of F / Dragon Ball Z: Resurrection of Frieza / Doragon Bōru Zetto: Fukkatsu no Efu / ドラゴンボールZ復活の「F」
Oorsprong: Japan
Geregisseerd door: Tadayoshi Yamamuro
Met onder meer: Masako Nozawa en Ryusei Nakao
Duur: 93 minuten

Vind ik niet leukNiet geweldigGoedZeer goedGeweldig

Na het succes van de Dragon Ball Z-film vorig jaar op Razor Reel, komen we dit jaar met het vervolg op de proppen na algemene vraag van het publiek. Enkele nakomelingen van Frieza’s leger komen op aarde aan. Hun taak? Op zoek gaan naar de Dragon Balls die in staat zijn om Frieza terug tot leven te wekken. Ze slagen in hun opdracht en Frieza kan terug zijn leger aanvoeren. Uiteraard zijn hier ook meteen een pak consequenties aan verbonden. Zo gaat Frieza op zoek naar de Saiyan om zich te wreken, iets wat uiteraard niet zonder slag of stoot gebeurt.

Dragon Ball Z: The Ressurection of F” sluit naadloos aan bij de vorige film uit de reeks “The Battle of The Gods” - die vorig jaar te zien was op Razor Reel. Maar ondanks alles is het een stand-alone film die moeiteloos bekeken kan wor- den zonder de vorige gezien te hebben. De liefhebbers van Anime weten alvast dat het ook dit jaar weer de moeite wordt om af te zakken naar Brugge.

bottom of page