top of page

BENNY LOVES YOU

2019
Horror - 94 min.
Regisseur
Karl Holt
Distributeur
Raven Banner
Cast
Karl Holt Claire Cartwright George Collie
Taal Engels Ondertitels Geen

Vind ik niet leukNiet geweldigGoedZeer goedGeweldig

Jack (Karl Holt, die tevens de regie van de film voor z’n rekening neemt) moet na de dood van zijn ouders, noodgedwongen het huis verkopen. Reden voor Jack om meteen ook maar een nieuwe start te nemen in zijn leven en alles want hij niet meer nodig heeft weg te gooien of te doneren. Zo ook zijn oude teddybeer Benny. Als jonge dertiger heeft hij die eigenlijk niet meer nodig en dus eindigt ook Benny op de vuilnisbelt.

Zwaar getroffen door het trauma komt Benny tot leven en denkt dat Jack onder slechte invloed staat van god en iedereen. Daarom neemt Benny een grote beslissing en zal hij Jack met hand en tand verdedigen, met soms desastreuze gevolgen.

Benny Loves you is een horror comedy die nauw aansluit bij films als Chucky & Black Devil Doll,... . Maar in plaats van een pop, hebben we hier te maken met een door liefde overspoelde, maar dolgedraaide teddy beer. Het concept mag dan niet nieuw zijn, de verfilming die eenvoudig is met simplistische effecten is een ideale festival film die het 94 minuten lang volhoudt.

bottom of page