top of page

flanders film fest 2022

Razor Reel

ZAAL 1

ZAAL 2

 18.00 

 20.00 

 22.15 

 00.30 

 18.00 

 

 20:00 

 22:15 

PUSSYCAKE

Pablo Parés — Argentinië — 2022 — 1.39u

Een rockband met alleen maar meiden die het moeilijk hebben gaat op tournee en ontdekken dat hun grootste probleem niet alleen is dat ze vergeten worden door hun fans...

Pusscake
LEZING_VANESSA MORGAN.jpg

LEZING: EVIL SEEDS

Vanessa Morgan

Schrijfster Vanessa Morgan gaat speciaal voor Razor Reel dieper in op de gevaarlijkste kids die er te vinden zijn binnen de filmwereld. Ze gidst ons langs wrede kinderen in alle mogelijke incarnaties.

Evil Seed
TERRIFIER 2_POSTER.jpg

TERRIFIER 2

Damien Leone — VS — 2022 — 2.18u

Een jaar na het beruchte Miles County-bloedbad keert seriemoordenaar Art de Clown (David Howard Thornton) terug. Hij heeft het ditmaal specifiek op één rouwend gezin gemunt.

TERRIIER
THE OMEN_POSTER.jpg

THE OMEN

Richard Donner — VS/VK — 1976 — 1.51u

Robert en Katherine lijken het perfecte leven te hebben. Enkel de kinderwens moet nog vervuld worden. Katherine heeft echter een miskraam. Ze nemen een andere nieuwgeborene mee naar huis waarvan de moeder overleed tijdens de bevalling.

OME
FEED ME_POSTER.jpg

FEED ME

Adam Leader, Richard Oakes — VK — 2022 — 1.36u

Na de dood van zijn vrouw belandt een gebroken man in een neerwaartse spiraal van nachtelijke onrust en depressie. Een ontmoeting met een gestoorde kannibaal belooft een oplossing te bieden voor al zijn problemen.

FEED M
THE CHILDREN_POSTER.jpg

THE CHILDREN

Max Kalmanowicz — VS — 1980 — 1.33u

In Ravensback ontstaat er een lek in een kerncentrale. Een schoolbus rijdt door de radioactieve wolk die is ontstaan en wordt verlaten teruggevonden. De sherriff gaat van deur tot deur om te weten te komen of de kinderen huiswaarts zijn gekeerd.

CHILDREN
SHE CAME FROM THE WOODS_STILL_1.jpg

SHE CAME FROM THE WOODS

Erik Bloomquist — VS — 2022 — 1.41u

Het jaar is 1987. Op de laatste dag van een zomerkamp slagen enkele begeleiders erin per ongeluk een oud kwaad los te laten.

CAME FROM
bottom of page