top of page

Jacob's Ladder op 35mm in Cinema Lumière Brugge


JACOB'S LADDER(c) TMDB


Op donderdag 11 januari 2024 zetten we het jaar goed in met de 35mm vertoning van de klassieker "Jacob's Ladder" in Cinema Lumière Brugge.


In "Jacob's Ladder" probeert de New Yorkse postbezorger Jacob Singer zijn leven op de rails te houden: zijn dagen zijn gevuld met flashbacks van zijn eerste huwelijk, zijn overleden zoon en zijn tijd in Vietnam. Zijn nieuwe vrouw probeert Jacob te helpen om zijn grip op de realiteit te bewaren, maar de lijn tussen werkelijkheid en illusies wordt voor Jacob steeds vager.


Adrian Lyne's "Jacob's Ladder" is een meesterwerk dat naadloos integreert in de "Kaleidoscope: Mental Disorders" filmreeks van Razor Reel, waarin de complexe en intrigerende aspecten van de menselijke geest centraal staan. De film nodigt jou uit om na te denken over de grenzen van de menselijke geest en de fragiliteit van perceptie.


In Jacob's Ladder kan je bovendien laten verbazen door de intrigerende beeldtaal en visuele effecten om de surreële aspecten van Jacobs belevingswereld te versterken.


De film wordt vertoond op donderdag 11 januari om 20:00u en dit op 35mm in samenwerking met Cinema Lumière Brugge en Cinematek. Voorzien van een inleiding vooraf.Bekijk hier de trailer:
29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page