top of page

12 Monkeys op 35mm in Cinema Lumière Brugge

Bijgewerkt op: 19 dec. 2023


12 MONKEYS (c) TMDB


Wij zijn verheugd jullie uit te nodigen voor een bijzondere 35mm filmvertoning in Cinema Lumière Brugge.


Binnenkort staat de film "12 Monkeys" op het programma als onderdeel van onze "KALEIDOSCOPE: Mental Disorders" reeks.

Deze filmreeks neemt je mee op een intrigerende reis door de complexe werelden van de menselijke geest, waarbij diverse mentale ervaringen en uitdagingen centraal staan.


"12 Monkeys," geregisseerd door Terry Gilliam, is een meesterwerk dat de grenzen van tijd, waanzin en realiteit verkent. De film volgt het verhaal van James Cole, gespeeld door Bruce Willis, een teruggestuurde veroordeelde uit een door een dodelijk virus geteisterde toekomst. Zijn missie is cruciaal: de oorsprong van het virus ontdekken en de mensheid redden. Terwijl hij door tijd en ruimte reist, wordt hij geconfronteerd met de mysterieuze en fascinerende Cassandra Railly, gespeeld door Madeleine Stowe, en de excentrieke Jeffrey Goines, vertolkt door Brad Pitt.

De "KALEIDOSCOPE: Mental Disorders" reeks biedt een uniek perspectief op films die mentale gezondheid, identiteit en de complexiteit van de menselijke psyche verkennen. "12 Monkeys" past perfect in dit thema, aangezien het diepgaande verhaal en de complexe personages de kijker uitnodigen tot reflectie over de dunne lijn tussen realiteit en verbeelding.


Wij hopen jullie te verwelkomen voor een bijzondere filmervaring want de vertoning van "12 Monkeys" belooft niet alleen een cinematografisch ervaring te zijn, maar ook een mogelijkheid om diep na te denken over de nuances van de menselijke geest.


Met inleiding door Tim Maerschand.
12 MONKEYS (c) TMDB13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page