top of page

za 29 okt.

|

Brugge

Cinema Curioso

Cinema Curioso: event door Ronald Simons

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cinema Curioso

Tijd en locatie

29 okt. 2022 20:00 – 22:00

Brugge, Magdalenastraat 30, 8200 Brugge, België

Over het evenement

Films kijken is leuk, daar zijn we het volmondig mee eens. Maar vergeet niet dat er voor iedere goede  film tien slechte films bestaan, en nog veel meer extreem slechte films. Laat net dat de films zijn die  Ronald Simons interesseren. De films met tenenkrullende scènes of deze die een loopje nemen met de  kijker als was het de grootste debiel ooit. Lachen geblazen met tal van scènes in de films die Ronald  selecteerde. En onthoud: al deze films hebben in het verleden effectief een reguliere vertoning verkregen, zelfs in de bioscoop. Auw. 

Met wederom een vuig, propvol programma waar u van de ene in de andere verbazing zult vallen.  En ja, dat is een kneiterharde garantie. Halfgelukte lichaamsexplosies, gigantische insecten, razende  moeders, madenregens, kungfuzombies en kostelijke opnamen uit het B-oeuvre van David Hasselhof. U bent vast en zeker bekend met kannibalenklassieker ‘Cannibal Holocaust’, maar wist u dat er in 1988  een clandestien vervolg kwam in de verwelkte vorm van ‘Green Inferno’? 

De hele film doorploegen is  onverantwoord voor zelfs de potentste bezoeker van Razor Reel, dus heeft Cinema Curioso-programmeur Ronald Simons de beste scène geselecteerd: een loeiharde achtervolging door de van kannibalen  vergeven jungle… op waterschoentjes.  Naast vele nieuwe fragmenten uit de bodem van de cinemaput dist Simons voor het jubileum van Razor  Reel ook de allercurieuste scènes van de afgelopen vijf edities van het programma op de Brugse tafel.  

Dus behoed u voor de Indonesische ‘Rambu’, de pierenetende commando in ‘Deadly Prey’ en uiteraard  een bloemlezing uit cultclassic ‘Russian Terminator’.  Kortom: heeft u altijd al eens willen meemaken hoe een man wordt gedood door een frisbee, gegooid  door Ronn “Ridge Forrester” Moss: kom op 29 oktober naar Razor Reel. Alle fragmenten worden ingeleid door Ronald Simons zelf.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Filmticket

    € 8,00

    € 8,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page