top of page

EVANGELION 3.33

lternatieve titels: Evangelion 3.33 You Can (Not) Redo / Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo / Evangelion New Theatrical Edition: Q / ヱヴァンゲリヲン新劇場版:Q
Oorsprong: Japan
Geregisseerd door: Hideaki Anno, Mahiro Maeda, Masayuki en Kazuya Tsurumaki
Met onder meer: Megumi Ogata, Megumi Hayashibara en Akira Ishida

Vind ik niet leukNiet geweldigGoedZeer goedGeweldig

Er zijn ondertussen een dikke veertien jaar voorbij gegaan sinds we de laatste film gezien hebben. de wereld is totaal veranderd maar dit gaat niet op voor shinji ikari die de laat- ste veertien jaar doorbracht in een kunstmatige slaap. Nog steeds even jong als voorheen staat Shinji in een compleet veranderde omgeving. Misato heeft ondertussen een groep rond zich verzameld die afgescheurd zijn van de nerv, maar de strijd blijkt nog steeds niet beslecht en dit keer komt er nog een pak miserie bij, want de mensheid en hun vroegere bondgenoten staan nu met getrokken messen voor elkaar.

Na Evangelion 1.0 in 2007, Evangelion 2.0 in 2009 is het nu tijd om de derde film in de reeks te presenteren op het RRFFF. Evangelion 3.00 you can (not) Redo! Hideaki Anno is terug met een script en zit ook zelf aan het stuur voor deze derde langspeler in de evan- gelion reeks.


bottom of page